Coronavirus

Priopćenje za javnost Coronavirus (COVID-19)

Dalibor Briški Dalibor BriškiDalibor Briški

Vezano uz nastalu situaciju i širenje Corona virusa ovom Vas prilikom želimo obavijestiti da smo unutar našeg ureda poduzeli sve mjere predostrožnosti u borbi protiv širenja virusa u Grant Thornton Hrvatska. Također Vas uvjeravamo da će se naš rad za Vas u najvećoj mogućoj mjeri nastaviti bez većih smetnji. Učinit ćemo sve što je našoj moći kako bismo za Vas izvršili naše usluge pravovremeno i kvalitetno.

Naše klijente za koje radimo uslugu revizije obavještavamo da ćemo, u onoj mjeru u kojoj to bude moguće, naše revizijske aktivnosti provoditi na daljinu kako bismo osobne kontakte sveli na minimum.

Vaša kontakt osoba u  Grant Thorntonu i dalje će Vam biti dostupna putem e-pošte ili mobilnog telefona.

• Ako imate općenita pitanja ili ako ne dobijete pravovremenu povratnu informaciju od svoje kontakt osobe, molimo da pošaljete e-mail na adresu: office@hr.gt.com. Vaš upit obradit ćemo što je prije moguće.

• Molimo da nam pošaljete svoje dokumente - ako je moguće - u kopiji putem e-pošte i unaprijed koordinirate poštanske pošiljke sa svojom kontakt osobom. Do daljnjeg, nemojte posjećivati niti donositi dokumente u naš ured.

 

Želimo Vama i Vašim obiteljima sve najbolje i puno zdravlja, a mi ćemo nastaviti i dalje odgovorno raditi kako bismo doprinijeli da se situacija što prije vrati u normalu.