• Usluge
  • Sektori
  • Karijera
  • Novosti
  • Događanja
  • Naši stručnjaci
  • O nama

O nama

Grant Thornton Hrvatska nudi svojim klijentima širok spektar usluga revizije, poreznog i poslovnog savjetovanja. Naši stručnjaci su pretežno specijalizirani za područje Srednje Europe te su usko povezani i s drugim članicama Grant Thornton mreže u regiji.

S ciljem pružanja revizijskih i savjetodavnih usluga našim klijentima na najvišoj razini, povezujemo višegodišnje međunarodno iskustvo sa specifičnim znanjima koja smo stekli u više od 20 godina prisutnosti na hrvatskom tržištu.

Osobnost i stručnost naših djelatnika i partnera su ključ našeg dugogodišnjeg uspjeha, a povjerenje naših klijenata predstavlja naš najvažniji kapital. S Grant Thorntonom ćete umjesto anonimnog tima na raspolaganju imati stručnjake koji su zaduženi upravo za Vas i Vaše društvo.

Grant Thornton International

Grant Thornton klijentima pruža sveobuhvatne usluge iz područja revizije, računovodstva, te poreznog i poslovnog savjetovanja. Grant Thornton je prisutan na tržištu od 1924., a danas se nalazi na sedmom mjestu u konkurenciji međunarodnih revizorsko-konzultantskih društava.

Članice Grant Thornton mreže trenutno zapošljavaju više od 50.000 stručnjaka u preko 136 zemalja diljem svijeta. Grant Thornton nastavlja stvarati globalnu sliku društva kao najbolji poslovni partner koji pomaže u pronalaženju optimalnih rješenja dinamičnim i brzorastućim tvrtkama koje se nađu u zahtjevnim poslovnim situacijama.

Cilj Grant Thorntona na području Srednje i Istočne Europe je primarno osnažiti savjetodavni segment poslovanja. U području savjetodavnih usluga želimo postati prvi izbor klijenata u tim zemljama. Naš dugoročni cilj je razviti Grant Thornton u vodeću konzultantsku tvrtku u regiji.